perjantai 8. marraskuuta 2013

Perjantaita!

Taas on vierähtänyt tovi bloggaamisessa, mutta facebookissa on viivähdetty ja laitettu kaikenlaisia kuvia. Hiukan on tännekin jotain väsättävä, että ei ihan unohdu. Teneriffan reissua odotellaan ja kait senkin aika joskus koittaa. Tilasin tuollaisen pienen kameran kun sain Aguilalta oikein hyvän vinkin edullisesta ja varmaan hyvästäkin pikku pokkarista, paljon hyviä ominaisuuksia, ja mikä tärkeintä, ei tarvii suht' isoa kameraa retuuttaa mukanaan. Teneriffallakin hyvä olemassa kun mahtuu pieneen tilaan. Meillä näyttää muutenkin olevan samanlainen maku noissa kameroissa jo ennestäänkin. Minä kun en tarvitse mitään kalliita järjestelmä kameroita, en ole niin paljon "alan miehiä". Mutta tietysti sen kyllä huomaa kuvissa tuon eron järjestelmä ja tavallisen digikameran välillä. Tämä synkkä vuodenaika saa kyllä ihmisen halajamaan etelän maille, kun nyt vielä kuukausi menisi ja tulisi lunta, niin se hiukan auttaisi tähän "kaamosmasennukseen". Oikein hyviä reissuja kaikille matkaan aikoville, lähteville ja perillä oleville. Perästä tullaan sitten joskus maaliskuun alkupuolella.
Punta Bravan kirkko

5 kommenttia:

  1. Pikku kameroilla saa ihan hyviä kuvia, varmasti hyvä valinta!' Hyvää isänpäivää Poriin päin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Minttuli ja Ritva kommenteistanne, ja oikein hyvää isäinpäivää teille myös:))

    VastaaPoista
  3. Sinä taidat saada sen kameran nopeimmiin käyttöösi kuin minä (minulla se riippuu tuostaa eläketilaisuuden ajankohdasta) mutta uskon että saan sen ennen joulua.
    Hyviä kuvia sillä varmasti saa,oppis vain kuvailemaan.
    Minun Teneriffan blogissani on linkki VP:n kuvablogiin siinä on meille vähän kuvien mallia.
    Hyvää isukin päivää.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Aguila. Käynpäs katsastamassa. Siinähän se asian ydin onkin, kun oppis kuvaamaan, ei se aina ole kamerastakaan kiinni vaan siitä joka on siellä kameran takana, mutta näillä lahjoilla mennään mitä luoja on antanut. Ei sitä enää "vanha koira opi uusia konsteja", ja jos oppii, niin huomenna ei enää muista. Hyvää isäinpäivää.

    VastaaPoista